Ons straatmeubilair is in België gemaakt van gerecycleerde massieve kunststof. Al onze producten zijn in de massa gekleurd, waardoor je mag rekenen op een jarenlange kleurvastheid.
Weer en wind deert dit recyclemateriaal niet. Wij staan garant voor een onderhoudsvrije levensduur van tientallen jaren. Dankzij de stijlvolle vormgeving past ons straatmeubilair in elke omgeving.

Volledig onderhoudsvrij, zeer lange levensduur

In tegenstelling tot hout zijn onze producten van gerecycleerde kunststoffen volledig onderhoudsvrij. Een oppervlaktebehandeling is onnodig. Er bestaat geen enkel risico op verrotting. Je mag dan ook rekenen op een levensduur van meerdere tientallen jaren. Je geniet in elk geval van een productgarantie van tien jaar.

100% recycleerbaar

Onze materialen zijn niet alleen zelf gemaakt van gerecycleerde plastics. Na hun levensduur is alles opnieuw volledig recycleerbaar. Er komen geen schadelijke impregneermiddelen aan te pas om onze materialen in optimale conditie te houden. Zo brengen we de cradle-to-cradle filosofie helemaal in de praktijk.

In de massa gekleurd, UV-resistent

Al onze recyclage straatmeubels zijn in de massa gekleurd, wat betekent dat ze niet verkleuren of afschilferen. Ook de inwerkende zonnestralen hebben geen invloed op het materiaal. Je hebt telkens de keuze uit verschillende kleuren.